post __ No comments

  Viruskenner!

  memento / 15 mei 2018 / Viruskenner

  Viruskenner editie 2018!

  ‘Viruskenner is een internationaal educatie- en voorlichtingsproject voor jongeren die interesse hebben in de wetenschap en meer willen weten over (exotische) virussen: hoe deze zich verspreiden, wat ze doen in de mens of in een dier, hoe ze mensen ziek maken en vooral hoe die mensen weer beter worden of hoe we kunnen voorkomen dat ze ziek worden.’

  Viruskenner is actief in Suriname, Indonesië, Senegal en Nederland. In het buitenland gaat het project op de originele wijze door. In Nederland is dit jaar sprake van een speciale editie: Viruskenner werkt samen met Stichting Technasium en is dit jaar opdrachtgever van de Technasium Top Award

  Valéry verzorgt de presentatie van de live evenementen in alle landen en de coördinatie van het volledige project.

   

   

   

   

   

  Laatste nieuws