post __ No comments

    Viruskenner internationaal trailer

    memento / 23 april 2019 / Presentatie, Viruskenner

    Viruskenner 2019 is a wrap!

    De afgelopen maanden hebben scholieren van basisscholen en middelbare scholen in Suriname, Nederland en Italië deelgenomen aan internationaal scholierenproject Viruskenner. In het najaar zullen jongeren in Indonesië starten. Tijdens Viruskenner krijgen deelnemers les over infectieziekten, preventie en vervolgens worden ze uitgedaagd op originele wijze voorlichtingsmateriaal te creëren. De centrale vraag is: ‘hoe zou jíj je kennis verspreiden en anderen helpen?’. Dit jaar is de tiende editie van het project en inmiddels hebben al 25.000 jongeren wereldwijd deelgenomen.

    Valéry coördineert het project, presenteert de live evenementen en speelt met andere acteurs een jongerenvoorstelling over stigma en taboe rondom hiv en aids, om daar vervolgens met de deelnemers over in discussie te gaan.