post __ No comments

    Viruskenner 2020 van start!

    memento / 4 February 2020 / Viruskenner

    Viruskenner is weer van start en live met een nieuwe website! Jongeren op basisscholen en middelbare scholen in Suriname, Nederland en Italië nemen deel aan het internationaal voorlichtings- en educatieproject. Ze leren alles over virussen en infectieziekten tijdens live kick-offs. Vervolgens worden ze uitgedaagd om de kennis die ze tijdens het project opdoen te verspreiden. In teams bedenken ze creatieve manieren om de verspreiding van virussen en ziekten tegen te gaan.  Sinds de start in 2009 zijn 300000 mensen wereldwijd betrokken geweest bij het project.

    Valéry presenteert alle live evenementen, verzorgt de coördinatie voor het project en bedacht de nieuwe huisstijl van de website in samenwerking met Memento.